Legendás épületháló, óriásplakát nyomtatás

Az utóbbi években látványosan jönnek vissza a köztudatba a nyomdai marketing termékek, a plakátok, molinók, óriásplakátok, épülethálók, szórólapok és az egyéb printmarketing anyagok. Nyomdánk az épületháló és az óriásplakát nyomtatás szolgáltatásban jeleskedik, az elsők között voltunk, akik képesek voltak óriásplakátokat a megfelelő méretben, minőségben és darabszámban gyártani az országban. Azóta rengeteg plakátot készítettünk, rengeteg molinót és display termékeket, így bármilyen nyomdai terméket kell gyártanunk, ami tapasztalatainkra egész biztosan számíthat. A Regiszter Nyomda az elmúlt évtizedekben elképesztő gépparkra tett szert, a legmoderebb nyomdagépekkel dolgozunk!

Continue reading …

Hibátlan székhelyszolgáltatás

Az utóbbi években különsen népszerű szolgáltatásnak bizonyult a hibátlan székhelyszolgáltatás Budapest, mégpedig azért, mert sok cég úgy próbál meg takarékoskodni, hogy lemond a tényleges iroda bérlésről és inkább csak székhelyszolgáltatást választ. Ez sajnos nem csoda, vállalkozások százezrei vannak bajban a lezárások miatt. Ha Ön is inkább a takarékosságot választja, kedvezményes szolgáltatásokkal várjuk, hűségidő nélkül. Ráadásul mivel irodánk ügyvédi iroda, úgyvédi-jogi ügyekben is szívesen segítünk Önnek! Segítünk, hogy vállalkozása túlélje ezt a nehéz időszakot. Válasszon minket és ne egy drága irodát, ahol most ügyfelet sem fogadhat! És ha a lezárások szigorodnak, méginkább szüksége lesz ránk!

Continue reading …

Profi cégmódosítás

A hazai vállalkozók pontosan tudják, hogy amennyiben a cég adataiban változás áll be, profi cégmódosítás szükséges. Ez esetben a jó ügyvéd egy kérelemmel fordul a cégbíróság felé, az adatok megváltoztatása érdekében. Fontos tudni, hogy ha a változást, változásokat nem jelentjük be, akkor bizony büntetésre számíthatunk! Éppen ezért szükség van az ügyvédi segítségre és irodánk készen áll, hogy minden segítséget megadjon ügyfeleinek. Nemcsak cégmódosítás, de adásvételi szerződés vagy ingatlan ajándékozás esetén is számíthat ügyvédi csapatunk tapasztalatára és hozzáértésére! A modern vállalkozás nem létezik megfelelő jogi asszisztencia nélkül, keressen minket bátran!

Continue reading …

Rollup dekoráció Karácsonykor is

Egészen megdöbbentő volt idén Karácsonykor is látni, hogy a prémium nyomdai anyagok, a profi rollup dekoráció minden bevásárló központban, áruházban megtalálható volt, akár tömegesen is. Ez nem csoda, a profi kereskedők tudják, hogy bár az online marketing eszközök használata is fontos, de a megfelelő dekoráció elengedhetetlen! A Regiszter Nyomda számos dekorációs terméket gyárt, kartonfigurát, óriásfejet, attrap és pult standee termékeket, így nemcsak kiváló alapanyagaink és modern gépeink miatt érdemes választani minket, de több évtizedes tapasztalatunk miatt is. Nincs is olyan modern nyomdaipari termék, amiből ne gyártottunk volna több ezret.

Continue reading …

Hibátlan ingatlan ajándékozás

Ne gondolja, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos feladatokat egyedül is meg tudja oldani! Általában nagy érdek veszteséggel jár, ha az ember szakértő nélkül áll neki az ingatlan ajándékozás papírmunkájának, a vonatkozó jogszabályok ismerete nélkül. Ne bízza Ön sem a véletlenre, szakképzett ügyvéd csapatunk szívesen segít az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézésben! Egy adásvételi szerződés megírása nem gyerekjáték, ne okozzon magának kárt egy rosszul megírt szerződéssel. Napjainkban nagyon fontos a professzionális ügyvédi segítség, hívja Ön is szakembereinket, vagy látogasson el budapesti irodánkba! Az ügyvédi segítség a profizmus jele, legyen Ön is profi!

Continue reading …

Karton doboz a gyárból

Napjainkban ismét nagyon népszerű a karton doboz, lassan szinte mindent karton doboz csomagolásban tárolnak. Az ok egyszerű: a karton doboz nagyon környezetbarát, és sokszor lehet újrahasznosítani. Ugyanakkor kellően megvédi a terméket és egyáltalán nem kerül sokba a termék forgalmazójának. Nyomdánk immár húsz éve gyárt prémium minőségű karton doboz, karton kínáló termékeket ügyfeleinek. Bármilyen méretben készítünk karton dobozt, akár színes fotó nyomtatással is, de persze legtöbben csak céglogot kérnek a természetes anyagokból készült kartondobozra. Ha Ön is rendelne, kattintson a linkre és keresse munkatársainkat! A Regiszter Nyomda Önt is várja!

Continue reading …