Dobd fel az otthonod üres falait tükör matrica dekorációkkal!

A különféle tükörmatricás megoldások persze nemcsak dekorációként, hanem akár még tükörként is használhatók. Ezeknek a tükörmatricáknak a hagyományos tükrökhöz képest hatalmas előnyük, hogy nem törnek, nem repednek és szinte súly nélküliek, vagyis nem terhelik a falakat sem.
Általában öntapadósak, igy nem kell sem lyukakat fúrni a falakba és nem kell még különböző ragasztókat sem a hátlapjukra kenni. Elhelyezheted a tükörmatricákat egymás mellet vízszintesen függőlegesen vagy kirakhatsz vele bármilyen geometriai formát, alakzatot. Optikailag növelheted vele a teret és dobhatod fel velük az egyébként üresen tátongó falakat.
Remek választás lehet szobába, hálóba, előszobába, konyhába és fürdőbe.
Felhelyezése egyszerű, és gyors. Ha viszont le kell szedned akkor azzal sincs gond, mert egyszerűen eltávolítható.
Ideális kis területen, de nagyobb falfelületek is dekorálhatóak a tükör matrica segítségével. Persze azért ez nem a valódi megszokott tükör ezért azt az élességet ne is várd tőle, vagyis, ha sminkelni szeretnél ahhoz még mindig a hagyományos tükrök lesznek az alkalmasak.
Az öntapadós tükör matricákkal a faldíszítést teljesen újra gondolhatod, és webshopunkban válogathatsz is többfelé méretben és kivitelben.
Otthoni Cuccok webshop -Kreatív és ötletes megoldások otthonra

Vélemény, hozzászólás?