Evokos póló

A StarWars egy igazi kultuszfilm, ami évtizedek óta, már mondhatni a harmadik generációt fertőzi meg, és teszi rajongójává. Hiszen ki ne szeretett volna már bele legalább egy szereplőbe, ki ne haragudott volna más szereplőkre szinte gyűlölködve, és ki nem sírta el magát a Zsivány Egyes végén?
Ugyan így feltehetném a kérdést, hogy ki ne emlékezne a Csillagok háborújának felejthetetlenül aranyos medveszerű lényeire, az evokokra?! Harcias viselkedésük ellenére ezek a kis teremtmények tudtak nagyon boldogok és gyermekien vidámak lenni, de csak akkor,mikor már az egész galaxisban béke honolt, és békén hagyták az erdőket, amikben éltek.
Ezt a történetet párhuzamba hozhatod a környezettudatossággal. Egyre nagyobb problémát jelent az, hogy az emberek felelőtlenül terjeszkednek, és mértéktelenül kihasználják a természetet. Egyre többen belátják, hogy ha nem teszünk valamit ez lenne, visszafordíthatatlanul tönkretesszük bolygónkat. Humoros módon te is kiállhatsz a környezettudatosság mellett ezzel az evokos pólóval!

Vélemény, hozzászólás?