Alapítson biztonságos céget Budapesten!

A Logosz egy országosan terjeszkedő, megbízható jogi- és gazdasági szakemberekkel dolgozó cégcsoport. Budapest számos pontján várjuk leendő ügyfeleinket, akik cégalapítás előtt állnak.
Manapság ugyanis már tényleg elég egy jó ötlet ahhoz, hogy létrehozzunk egy jól menő vállalkozást, hiszen elsőre bár ijesztőnek tűnhet, hogy nem rendelkezünk a kellő gazdasági, illetve jogi ismeretekkel, valamint az, hogy egy olyan dologba készülünk belevágni, mely egy teljesen ismeretlen világot nyit majd meg előttünk. Viszont hogyha olyan emberektől kérünk tanácsot, akik már számos cégalapítást végignéztek, és lebonyolítottak, akik a több éves-évtizedes tapasztalataik révén előre látják, hogy mi fog működni, és mi nem, akkor nem kell afelől aggódnunk, hogy egy költséges és rossz végkimenetelű döntést hozunk majd.
A Logosznál úgy megy a cégalapítás, hogy egy fél órás beszélgetésre invitáljuk Önt, és társait – ha többen akarják a céget létrehozni. Az alatt a 30 perc alatt, munkatársaink (ügyvédek, könyvelők) végighallgatják az Ön terveit, és tanácsot adnak arra vonatkozóan, hogy milyen gazdasági formában, adózási renddel és névvel érdemes a céget megalapítani. Amennyiben a megfelelő iratok Önnél vannak, és ha sikerült döntésre jutni a céget illető legfontosabb kérdésekben, valamint ha sikerült kijelölni azt az állandó postacímet, ahova a cég székhelye bejegyzésre kerül majd, akkor a papírmunkát követően megindítjuk a cégbejegyzési eljárást. Önnek csak várnia kell a hívásunkat, melyben tájékoztatjuk Önt afelől, hogy sikeres volt a cégbejegyzés.

Vélemény, hozzászólás?