Diákmunka Dunaharasztin

Mint tősgyökeres dunaharaszti lakos, tudom, hogy milyen nehéz -azaz hát hosszú-, minden nap bejárni Pestre (oda járok iskolába). Fárasztó, hogy minden nap másfél órát kell vonatozni, vagy HÉV-ezni, hogy az ember bejusson a fővárosba, majd onnan egy kieső állomásról még be kell metrózni a központba.
Nyáron semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy még diákmunka miatt is másfél órákat utazzak nap mint nap. Szerencsére diákmunka Dunaharaszti különböző pontjain is található. Végül én egy csomagoló munka mellett döntöttem, mely pusztán precizitást és megbízhatóságot igényel.
A munkára egyébként nem csak diákok, hanem felnőttek és nyugdíjasok jelentkezését is várják. Maga a feladat kicsit unalmas: üvegek dobozolásából, címkézéséből, zárjegyezéséből áll, de a társaság jó, modern munkakörnyezetben dolgozunk, és a fizetés is kielégítő, tulajdonképpen egy gyorsétteremben sem keresnék jobban: 1000 forintos órabért kapok. A hétvégéim szabadok, és reggel nyolctól délután négyig dolgozom.
Szerencsére nem kellett heteket eltöltenem azzal, hogy betanuljak, meg hogy állásinterjúra járjak, mint más helyeken, ahogy bejelentettem az igényemet, hogy dolgozni szeretnék, már fel is vettek.

Vélemény, hozzászólás?