Csak az iPhone tok ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot

\”Csak az iPhone tok ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot.\” Állítaná Bud Spencer a Kincs ami nincs című filmjében ha létezett volna akkor iPhone, vagy egyáltalán mobiltelefon. Ettől a gondolattól vezérelve indultam el a legújabb Apple okostelefonommal egy megfelelő iPhone tok után kutatni.

Nagyjából az összes budapesti bevásárlóközpontot végigjártam mire találtam egyetlen egy tokot ami megfelelő volt. Egészen addig a pillanatig, amíg az árcédulára nem pillantottam és szíven nem ütött az öt számjegyű ár. Biztos voltam benne, hogy ennél létezik sokkal jobb ajánlat is, már ami a mobiltokokat illeti, és iPhone készülékemmel együtt hazafelé vettem az irányt.

Szerencsére találtam egy tökéletes webáruházat, ahol megtaláltam pontosan azt amit kerestem. Elegáns tartozékok, prémium kiegészítők. Marketing szövegnek nem rossz, de szerencsére a termékek is hasonlóképp mutatnak az oldalon. Kiválasztottam egy iPhone tokot, ami prémium fogást ígért és tökéletes illeszkedést alig pár ezer forintért.

Amikor megérkezett örömmel tapasztaltam, hogy minden leírt mondat igaz volt a tokról, így bátran ajánlom mindenkinek a Phonebox.hu tokokkal teli oldalát, ahol szinte minden készülékre megtalálható a tökéletes védelem.

Vélemény, hozzászólás?