Screentec üvegfóliák

Kétféle ember létezik. Van aki minden adandó alkalommal leejti a mobiltelefonját, természetesen kijelzővel lefelé, és van aki még soha nem ejtette ki a kezéből. Az első típussal sincs semmi baj, csak megfelelő kijelzővédelmet kell használnia az okostelefonjára egy iPhone üvegfólia, vagy esetleg egy Samsung kijelzővédő fólia személyében. Én ár megtaláltam a legjobb márkát ami egy webáruházban kapható, ez pedig nem más, mint a Screentec.hu weboldala, ahol csak és kizárólag ellenőrzött minőségű prémium terméket kapsz házhozszállítva.

Ha te is gyakran ejted el okostelefonod, akkor többé nem kell aggódnod a karcos kijelző, vagy a betört érintőképernyő miatt. Használj egyszerűen csak egy megfelelő Screentec üvegfóliát, ami prémium minőségével és valódi 9h keménységével megvédi okostelefonod előlapját minden balesettől.

A termékek egyesével ellenőrzöttek, és mindegyik dobozát külön írják alá, miután az üvegfólia, vagy a kijelzővédő műanyag fólia átment a minőségellenőrzésen. Amint rátaláltam az oldalra, rendeltem is magamnak egyet és amint megérkezett, már értettem mi a különbség a prémium és a hagyományos kijelzővédők között. Egy biztos, ha legközelebb fóliát rendelek, akkor kizárólag a Screentec üvegfólia jöhet szóba.

Vélemény, hozzászólás?